Sinds twee jaar is er een actief vrouwennetwerk in Heesch, die elkaar 2x per maand ontmoeten. Dit netwerk is ontstaan in samenwerking Dorpsplein, Vluchtelingenwerk en Ons Welzijn.
Er zijn Nederlandse vrouwen lid, maar er zijn ook nieuwkomers, die graag echte Hissenaren willen worden. Doel is om elkaar te leren kennen, elkaar te helpen en van elkaar te leren. Maar zeker ook om leuke dingen samen te doen en nieuwe dingen te ontdekken. We komen één keer per twee weken bij elkaar op donderdag tussen 9.30 en 11.30 uur, vaak in de in de Pas. Gelukkig zijn veel van de oorspronkelijke deelneemsters van buitenlandse afkomst inmiddels doorgestroomd naar opleiding en (vrijwilligers)werk. En zijn inmiddels effectieve onderlinge contacten ontstaan. Dat was ook de bedoeling van dit netwerk.

Maar daardoor is er nu ruimte voor nieuwe ontmoeting met nieuwe deelneemsters. Vind jij het leuk om dorpsgenoten te leren kennen? Wil je je taal wil verbeteren en actief te worden binnen Heesch, meld je dan aan bij dit netwerk. Samen geven we graag een nieuwe invulling aan dit netwerk!

Je kunt je aanmelden bij Dorpsplein Heesch bij Wibet Eshuis telefoon: 0621481414. Een mailtje sturen kan ook naar: vraag@dorpspleinheesch.nl.
Je kunt je ook via Vluchtelingenwerk Heesch aanmelden; tel.0412-456909; mail:bernheze@vluchtelingenwerk.nl